Nieuw !

Cristian en Pilar Alba stellen zich voor:

Wij zijn verscheidenen jaren in Noord Afrika geweest en  zijn daar met een ondergrondse kerk aan huis gestart. Maar moesten daar  vertrekken omdat we op een uitzendingslijst stonden. De reden daarvan was dat niemand daar over een ander geloof mocht praten dat over de islam.

In die tijd heeft God iets speciaal in de kerk van Europa op ons hart gelegd. Dat was oa om de Europese kerk te helpen de moslims te bereiken met het evangelie.

Dus zijn we begonnen te bidden voor oa Nederland. En er kwam steeds meer verlangen om te werken met de Arabische gemeenschap daar zij bijzonder op ons hart zijn.

Zo’n 5 jaar geleden zijn wij met ons gezin naar Nederland gekomen om een werk met de Arabische gemeenschap te beginnen. Door Gods genade zijn we begonnen met activiteiten in ons huis, oa met workshops te organiseren voor de Marokkaanse vrouwen in onze wijk. Deze workshops waren; oa suikergoed maken en kaarten maken. Maar ook hebben we met elkaar ontbijt georganiseerd en een goede tijd samen met elkaar gehad. Hier kunnen wij de liefde van Jezus in ons hart voor hen, delen.

Door het werk van Christian in een AZC, ontstond er een ontmoeting met Irakese christenen. Zij kregen een woning in Bodegraven toe gewezen. We kwamen samen in hun woning om de Bijbel te lezen en te bidden.

Nu zijn we blij om in het Rustpunt als groep samen te komen. We praten, lezen, onderwijzen, zingen en soms houden we maaltijd met elkaar.

We spreken, Nederlands, Spaans, Marokkaans en Arabisch, dus met elkaar komen we er prima uit! Kom, Nieuwsgierig? Heb je vragen? Wil je gebed? Bemoediging? Onderwijs? Zing je graag? KOM!